Vaskeri, døre og depotrum – Status #4

Vaskeri

Nu er det snart slut med at vaske i containeren. Vi er ved nå enden på etablering af vores nye vaskeri. Tidsplanen holder, og vi melder en dato ud for åbningsfest i løbet af de næste 2-3 uger.

Sikkerhedsdøre

Efter en lang og sej kamp for at få leverandøren i tale og få den korrekte dør til godkendelse, er det nu lykkedes os at komme et trin længere.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at Drift og bestyrelsen er meget frustreret og utilfredse med forløbet. Vi vil dog gerne forsikre jer om, at vi gør vores allerbedste efter forholdene for at få det bedste udfald af situationen.

Så snart vi er blevet enige om det fortsatte forløb, kommer vi med en opdatering og en plan.

Depotrum

Efter lidt kommunikationsproblemer er det lykkedes at få besked ud til de fleste af jer, der har ønsket at leje et ekstra depotrum. Der er enkelte tilfælde, som bliver behandlet særskilt af forskellige årsager.

Der har været en del arbejde med at få gennemgået alle rum, og få registreret hvilke rum, der burde være tømt, men ikke var det. Derfor er der også flere der har modtaget besked herom. Samtidig er der nogle loftrum, som ikke helt stemmer overens med de beboere, vi mente havde det, så der har været en del oprydningsarbejde, som fortsat er i gang.