Status

Legeplads

Arbejdet med etablering af den nye legeplads forventes påbegyndt torsdag i uge 40, og forventes afsluttet senest i slutningen af uge 41.

Arbejdet vil foregå mellem kl. 8 og 17 på hverdage. Der bliver en del gravearbejde, så der må forventes en del arbejdsrelateret støj.

Forældre er ansvarlige for, at børn ikke benytter området, før arbejdet er afsluttet.

Håndværkere i gården

AL Holm er begyndt at male samtlige opgangsdøre mod gaden og gården, kælderdøre samt de tre porte.

Vaskeri

Fejl- og mangelliste efter overtagelsen af vaskeriet afventer stadig (delvist) at blive udført og afklaret. Indkøb af fx opslagstavler, skraldespande, nye vaskekurve og andet interiør er på vej.

Asbestrapport

I forbindelse med ombygningen af varmecentralen blev der fundet asbest i isoleringen af de gennemgående rørstrenge. Dette blev fjernet, og tilstødende strenge undersøgt og saneret.

Rør i hele foreningen skal selvfølgelig testes og saneres. For at minimere forstyrrelser i boligen udføres asbestsanering i sammenhæng med rørarbejder i forsyning til gavle.

Det skal dog siges, at asbest ikke er farligt, såfremt plastindpakningen er intakt. Hvis du konstaterer, at rørisoleringen i din lejlighed er beskadiget, eller du er i tvivl herom, kontakt da Jan Meincke.