Status 3 – Isafjordsgade

happy_sadEntreprenørerne kunne alligevel ikke nå at udføre foring af lodrette de ventilationskanaler inden skolesommerferien, og de ville udskyde arbejdet til længere ind i ferieperioden.

Rådgiver har oplyst at den nuværende drift efter første indregulering af ventilationsanlægget fungerer tilstrækkeligt til ventilering af wc/baderum. Drift har derfor besluttet at udskyde foring af de lodrette ventilationskanaler, således at dette arbejde gennemføres samtidig med udskiftning af varmeanlægget og radiatorerne i gavlene.

Ejendomskontoret vil vil i de kommede hverdage aflevere beboernøglerne tilbage.

God sommer!

Status 2 – Isafjordsgade, nye tiltag

Ventilationsanlægget viste sig ikke 100%  indregulerbart i Isafjordsgade gavlen. Dette skyldes at de lodrette murede kanaler der går ned til boligerne er utætte.

Der er på rådgivers anbefaling taget en hurtigt beslutning om at fore disse lodrette kanaler. Dette arbejde vil blive udført i uge 25 i perioden den 22.-24.juni af entreprenørfirmaet Aarsleff.

Aarsleff skal når foringen er foretaget ind i samtlige boliger for at sikre at der udføres hul i den nye foring bag ved ventilen, dette sker også i ovennævnte tidsrum.

Læs Aarsleffs generelle information om kanalforing.

Når foringen er foretaget og afsluttet indregulerer E.Klink hele anlægget efter de nye forhold. E.Klink skal ind i samtlige boliger i forbindelse med denne proces. Arbejdet udføres i uge 26 i forlængelse af Aarsleffs afslutning af kanalforingen, og forventes at tage cirka to dage.

Følg også med i de lokale informationer på opgange og brevkasser, og ring til ejendomskontoret ved Jan Meincke ved spørgsmål.

 

Status – Isafjordsgade

Indregulering af Isafjordsgade gavlen er i fuld gang. Teknikerne fra E.Klink vurderer at de når dagen er omme har været inde i alle 48 boliger. Herefter fortsætter finreguleringen i alle boliger i morgen, indreguleringen forventes afsluttet i morgen eftermiddag.

Wissenberg oplyser at registreringen af varmeanlægget i boligerne er gennemført.

Fortsat god torsdag!