Sikkerhedsdøre

Brandklasse EI1-30/EI2-30

Brandcertificering er testet i henhold til de strengeste krav og er certificeret til at kunne holde en brand indespærret i op til 30 minutter, afhængigt af certificeringen. I en farlig situation kan det give brandvæsenet værdifuld tid.

Røgklasse Sa S200

Sa klassificering for ikke-søvnende bygninger såsom kontorer. Dette afviger fra røg med omgivelsestemperatur eller “kold røg”.

S200 klassificering for bygninger, folk sover i, såsom hospitaler, hoteller, daginstitutioner. Dette afviger fra røgbeskyttelse ved 200 °C, eller “varm røg.

Indbrudsklasse Klasse 3, RC3 iht. EN 1627

En indbrudsklassificering der betyder, at dør og karm kan klare en simuleret indbrudstest ud fra bestemte forudsætninger. RC3 kravet skal modsvare et normalt indbrudsforsøg på under 20 minutter, hvoraf de 5 minutter er aktiv bearbejdning med værktøj bl.a. skruetrækker og koben. Den resterende tid antages at svare til den tid til hvile, omstilling og den planlægning der forventes for, at kunne udføre indbrudsforsøg uden at tiltrække unødig opmærksomhed.

Lydklasse 42 dB Rw

 

Varmeisolering U=1,7 W/M2k

 

Slidstyrke Kl.5 EN191 (10.000 åbninger)

 

Mekanisk styrke Kl.4 EN947,948,949,950

 

Stålkonstruktionen af døren er lavet af bøjet profilbeskyttelsesplade, ved hjælp af 1,5 mm stål. Konstruktionen er svejset ved hjælp af semi-automatisk MIG-teknologi. 3 beskyttende hængselpinde for at forhindre, at døren løftes ud. Indersiden af døren og dørrammen er fyldt med mineraluld.

Lyderlink: https://asmodas.eu/products/lyder/

Husk lige