Tørring af tøj

De fælles tørrestativer i gården kan benyttes af alle beboere. Du kan med fordel tørre tøj i gården, uanset om du har vaskemaskine i lejligheden eller benytter beboervaskeriet. Tørring af tøj indendørs forringer indeklimaet og øger risikoen for skimmelsvamp om vinteren.

Der er en miljømæssig gevinst ved naturlig tøjtørring i det fri, og der er penge at spare sammenlignet med elektrisk opvarmet tumbling.

Lejligheder fra 1. til 4. sal har mulighed for at købe et tørrestativ til eget brug, og få det monteret under vinduet mod gården.

Bemærk! Det er kun ejendommens tørrestativer, der må benyttes på facaden. Dette er af hensyn til arkitekturen og ensartetheden, samt for at sikre en forsvarlig montage på vinduesrammerne.

Ønsker du et tørrestativ, skal du henvende dig til ejendomskontoret på ejendomskontor@ingolf.dk. Ejendomskontoret leverer og monterer stativet for dig. Tørrestativet er udført i rustfri stål med skråstivere og er håndlavet hos en smed. Ejendommen bestiller større partier efter behov, og har derfor altid stativer klar til montage.

Pris for tørrestativ inklusive montage er 1500 DKK (2021). Beløbet trækkes via boligafgiften ved første opkrævning efter montage.

For at undgå redebyggende duer, opfordrer vi til, at ophængte stativer anvendes jævnligt.