Infobrev December 2012

Elektronisk infobrev

Det er nu muligt at modtage infobrevet direkte i din indbakke. Tilmeld dig på ingolf.dk (i højre sidemenu).

Julefest

Datoen for juletræsfesten i gården er i år søndag d. 16. december kl. 14-16. Traditionen tro danservi om juletræet og deler gaver ud til tilmeldte børn. Derudover serverer vi æbleskiver og noget varmt at drikke. Yderligere info finder du på invitationerne, der burde hænge på opslagstavlen i din opgang.Tilmelding foregår på jul@ingolf.dk.

Status på tagprojekt

Vi kan nu alle se resultatet af tagprojektet, herunder renoveringen af facaden ind mod gården, som ser fantastisk flot ud. Tagprojektet skrider frem som planlagt, dog med de forsinkelser pga. råd og skimmel på de første etaper, som vi har beskrevet tidligere. Der er blevet efterspurgt størrelser på pulterrum – de kommer til at være meget variende i størrelsen, mellem 4 og 13 m2. Har du spørgsmål, kan du skrive direkte til taggruppen@ingolf.dk.

Ekstraordinær generalforsamling

Mandag d. 12. november afholdt vi ekstraordinær generalforsamling på Islands Brygge skole. Jesper Schat-Holm fra foreningens bygherrerådgiver Wissenberg kom og svarede på spørgsmål i forbindelse med tagprojektet.

Bestyrelsen fik en tiltrængt tilførelse af to nye suppleanter Maria Dawids og Aksel Karlsson. Bestyrelsen opfordrer alle foreningens beboere til at bidrage til foreningens virke, stort som småt, da foreningen har brug for flere frivillige kræfter, for at få det hele til at køre rundt. Det blev foreløbigt vedtaget at nedlægge den eksterne venteliste, men en endelig vedtagelse afventer den ordinære generalforsamling.

Den ekstraordinære generalforsamling gav sin godkendelse til, at bestyrelsens gårdudvalg kan fortsætte med at søge om tilskud og yderligere undersøge muligheder for forbedringer af gården.

Afstemning om ændringer af husorden, samt om opsætning af altaner blev udskudt til den ordinære generalforsamling. Har man kommentarer eller tilføjelser til forslaget om ændring af husordenen, kan man skrive til bestyrelsen, så det kan blive indarbejdet i ændringsforslaget til den ordinære generalforsamling.

Bestyrelsens gang

Bestyrelsen har brugt det meste af tiden til at forberede sig til den ekstraordinære generalforsamling. Derudover er kælderudvalget og gårdudvalget godt i gang med at se på hvilke muligheder der er for forbedringer af gårdmiljøet og kælderrummene. Infogruppen er i gang med det videre arbejde på den kommende beboerundersøgelse, hvor der også vil blive inddraget nogle af de kommentarer vi modtog under den ekstraordinære generalforsamling.

Med venlig hilsen

Infogruppen / Bestyrelsen

Husk at udførlige referater fra bestyrelsen kan findes på opslagstavlen i vaskeriet. Vil du have dit eget eksemplar af infobrevet med hjem, kan det hentes i vaskeriet. Har du lyst til at være med i et udvalg eller har idéer til nye tiltag, kan du kontakte bestyrelsen. Desuden hører vi også gerne om forslag til nye fællesarrangementer. Send en mail til bestyrelsen@ingolf.dk, eller læg et brev i bestyrelsens postkasse i porten mod Halfdansgade.