Infobrev april 2013

Status på tagprojekt

På grund af frostvejret, stod facaderenoveringen stille før påske. Vi håber på at vejret snart bliver varmt nok, til at murerne kan gå i gang igen. Indtil videre regner de med, at kunne fortsætte i starten af april. Vi må endnu engang understrege, at man ikke må slukke for varmekanonerne i gården, heller ikke om natten, da tørringen af facaden risikerer at mislykkes og derved skal laves om, og medfører yderligere forsinkelser. Al henvendelse vedrørende tagprojektet skal rettes til byggeleder Leif Olsen (22 43 96 84).

Isolering af kælderlofter udskudt

Af praktiske årsager har foreningen fundet det nødvendigt at udskyde isoleringen af kælderlofterne. Vi beklager, hvis det har medført unødigt besvær i forbindelse med tømning af kælderrum. Kælderrummene skal dog på et senere tidspunkt tømmes under alle omstændigheder, idet vi regner med at fortsætte projektet til sommer.

Møde om husorden – ny dato

Bestyrelsen har været nødsaget til at ændre datoen for mødet angående revideringen af foreningens husorden. Beboermøde kommer til at foregå torsdag den 4. april. Der er blevet omdelt en indkaldelse til alle andelshavere, hvori man også vil kunne læse oplægget – her er datoen ved en fejl skrevet til at være d. 4. marts, men det er april. Vi tager som før skrevet udgangspunkt i et oplæg med fokus på udvalgte temaer. Det endelige resultat vil blive fremlagt til afstemning på den ordinære generalforsamling d. 18. april.

Bestyrelsens gang

Vi arbejder stadig på at gøre hjemmesiden mere funktionel, men har desværre oplevet nogle problemer den sidste måned, hvorfor hjemmesiden har været nede. Hjemmesiden er dog oppe at køre igen nu.

Vi er ved at gøre klar til generalforsamlingen, og har især haft fokus på foreningens budget og regnskab. Generalforsamlingen kommer til at foregå torsdag den 18. april.

Med venlig hilsen
Infogruppen / Bestyrelsen

Det er muligt at modtage infobrevet direkte i din indbakke. Tilmeld dig via formularen i højre sidemenu. Husk at udførlige referater fra bestyrelsen kan findes på opslagstavlen i vaskeriet. Har du lyst til at være med i et udvalg eller har idéer til nye tiltag, kan du kontakte bestyrelsen. Desuden hører vi også gerne om forslag til nye fællesarrangementer. Send en mail til bestyrelsen@ingolf.dk, eller læg et brev i bestyrelsens postkasse i porten mod Halfdansgade.