TDC forbindelse

Kære Ingolfer

Dette er blot en orientering om at taggruppen har valgt at nedtage alle TDC kabler på gårdfacaden. Dette er af hensyn til arkitekturen og den fremtidige drift af ejendommen. Der kan derfor være problemer med TDC forbindelsen.

I så fald skal du tage kontakt til dit teleskab  (TDC) og henvise til ejendommens ejendomsinspektør Flemming Ingstrup på telefonnummer: 40428382 for koordinering af teleinstallationer på ejendommens fællesarealer.

Du har også mulighed for at tilmelde dig en internetforbindelse hos Parknet der benytter AB Ingolfs eget kabelnetværk. Såfremt du ikke vil vente på tdc, kan taggruppen hjælpe dig med at forcerer en åbning af dit stik i lejligheden, såfremt du ønsker dette. Taggruppen vil tro du kan få det op at køre med en dags varsel hvis vi rykker på dette nu, og du tilmelder dig på https://parknet.dk/tilmelding/