Lidt blandet – Eller ’Du har ansvar’ og ’Hvornår skal vi have lavet…?’

Altankasser

Endnu en gang har vi desværre haft et uheld, hvor en altankasse er faldet ned på fortovet. Derfor indskærper vi, at altanejere sikrer deres potter og altankasser.

  • Det betyder, at hængene eller stående potter og krukker eller altankasser skal hænge eller stå på en fastgjort, forsvarlig måde. De skal fastgøres til mur- eller rækværk, så de ikke blæser ned ved kraftig blæst eller af tyngde.
  • Det betyder altså også, at almindelige beslag/bøjler, som følger med din altankasse, ikke nødvendigvis er tilstrækkelig sikre.
  • Altankasser, potter og krukker opsættes på andelshaverens eget ansvar og risiko.

Vedligeholdelsesplan

Vedligeholdelsesplanen er godkendt af generalforsamlingen. Den viser alle de projekter, som er planlagt eller i gang i foreningen — og hvornår. Opgaverne er prioriteret efter nødvendighed og økonomi, og revideres hvert år op til generalforsamlingen.
I vedligeholdelsesplanen forsøger vi — med enkelte undtagelser — altid at holde det årlige, planlagte udgiftsniveau ensartet, så vi undgår en forhøjelse i boligafgiften, hvis for mange ting skal laves på én gang.
Det betyder fx også, at skal et planlagt projekt fremskyndes, må andre projekter udskydes.

  • Vil du se, hvornår hvad skal laves, finder du vedligeholdelsesplanen i den årlige, ordinære indkaldelse til generalforsamlingen.